Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2009

February Stars


In the garden, growth has it seasons. First comes spring and summer, but then we have fall and winter. And then we get spring and summer again.
Δεν είναι δικά μου λόγια αλλα του Peter Sellers ως Chance the Gardner στην Ταινία Being There.
Εκνευρίζομαι σχεδόν πάντα, όταν ακούσω τους γύρω μου να ονειρεύονται στην καρδιά του χειμώνα, το καλοκαίρι και τις αμμουδιές και τον Ιούλιο να θέλουν να είναι σε μια βουνοκορυφή να κάνουν snowboard.
Και εγώ θα ήθελα να ήμουν σκυλόψαρο και να τρωω όσες τσιπούρες θέλω, αλλά δεν γίνεται!!!
Για πολλούς λόγους λατρεύω τον χειμώνα περισσότερο από κάθε άλλη εποχή.
Και επειδή με ενημέρωσε η Πετρούλα ότι έρχεται φορτσάτος ο χειμώνας και πολλά βαρύς τις ερχόμενες μέρες, θα ήθελα να θυμηθώ γιατί μ'αρεσει...
1,Χιονίζει και πάμε για Snowboard (το καλοκαίρι όχι)
2,Σ'αρεσει όπου μπαίνεις να είναι ζεστά (το καλοκαίρι θες δροσερά)
3,Μ'αρεσεουν τα σκουφιά και οι τραγιάσκες. (το καλοκαίρι βγάζεις την μπέμπελη)
4,Μ'αρεσει να κάθομαι έξω στο sidoux για να αποφεύγω την καπνούρα και την βαβούρα
(σε αντίθεση με το καλοκαίρι που μεταφέρονται όλοι έξω και εγώ μπαίνω μέσα)
5,Η μηλόπιτα (λίγο βαριά στους 30 βαθμούς)
6,Τις ημέρες που δεν βρέχει παίρνω την μοτοσικλέτα μου (από τις εξατμίσεις των αυτοκίνητων καίγονται τα πόδια μου)
7,Μετά το σεξ αγκαλιάζεσαι και σκεπάζεσαι στην καλλίτερη περίπτωση.
8,Βλέπω περισσότερες ταινίες διαβάζω περισσότερα βιβλία και ακούω περισσότερη μουσική. (Το καλοκαίρι γενικά υπολειτουργώ)
9,Δεν βαριέμαι να κάνω εκπομπές(που να φεύγεις από το Mirasol).


Hanging on
Here until Im gone
Right where I belong
Just hanging on

2 σχόλια:

Alice είπε...

Ναι, ο χειμώνας ειναι η καλύτερη εποχή. Θα έλεγα, αν δεν υπήρχε το καλοκαίρι! Γιατι θα σου απαντήσω αγαπητέ:
1. Κάνει ζέστη και παμε για μπάνιο (προφανώς!)
2. Αυτή η ζεστη ειναι ό,τι πιο χαλαρωτικό για το σώμα - και αισθησιακό μπορώ να πω μετά από όλο αυτο το σφίξιμο από το κρύο του χειμώνα
3. Μου αρέσουν τα ελαφριά υφάσματα και η αίσθηση του αέρα στο δέρμα. Το χειμώνα τα ρούχα ειναι τόσο βαριά και άγρια πάνω σου, ενώ το καλοκαίρι νιώθεις σαν να μη φοράς τίποτα – και συνήθως δε φοράς. Κυλάει η μέρα με ενα μαγιώ και μια βερμούδα
4. Ποιο si doux? Ποια aircondition? Δεν χρειάζεται καν να μπεις στην Πάτρα για καφε για κανένα λόγο. Μπορεις να ξεκινήσεις τη μέρα σου κατευθείαν στο Mirasol!
5.Το καρπούζι! (το πεπόνι, τα σύκα, τα βερίκοκα..μμμ, η μυρωδιά του lime στα ποτά, -ακόμα και ο ήχος από τα παγάκια μοιάζει αλλίως - αλλά και τα μύδια που βγάζει ο μπάρμπας κατευθείαν από τη θάλασσα και τα τρώμε στην παραλία μόνο με λεμονάκι...)
6. Με τη μοτοσικλέτα πας και σε κανά νησάκι
7. Μετά το σεξ κάνεις κι άλλο σεξ γιατί τόση λιακάδα χρυσό μου σου χει ανεβάσει τη λίμπιντο κατακόρυφα ( άσε που δεν χρειάζεται να είσαι καν στο κρεβάτι – σκέψου αμμουδιές, σκηνές, αυτοκίνητα στη μέση ταξιδιού κλπ)
8. Good point: Όντως βλέπω περισσότερες ταινίες διαβάζω περισσότερα βιβλία και ακούω περισσότερη μουσική (πού χρόνος να τα προλάβω όλα με τη δουλειά το χειμώνα?)
9. Ολοι οι ηλίθιοι που περιφέρονται στα κανάλια το χειμώνα – συμπεριλαμβανομένης της Πετρούλας - έχουν πάρει άδεια κι έχουν ξεκουμπιστεί!
Και το 10 το καλό: το δέρμα του αλατισμένο από τη θάλασσα:)

Μέχρι τότε όμως επικροτώ το όνειρο χειμερινής νυκτός... θα ακούω μερακλίδικες χειμερινές εκπομπές του mitrelino, θα μπουκώσω μηλόπιττες και θα πάω για κανα snowboard (θεού θέλοντος, καιρού επιτρέποντος και Πετρούλας προβλέψασας!)

Μαίρη είπε...

Summer kisses, winter tears den leei o poiitis?