Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2009

Hey Santa! Bring me some tunes!


Μου αρέσουν τα ποστς που είναι βουτηγμένα στο ταψί με τα μελομακάρονα. Σαν αυτά που τρώει ο γλίτσας, του Ηλία Κυριαζή.
Λατρεύω να κάνω τις εκπομπές με χριστουγεννιάτικα τραγούδια που τα έχω κλέψει από την εκπομπή του Dylan. Στην πόλη μου δεν χιονίζει ούτε αυτές τις μέρες ούτε ποτέ, εκτός σπανίων περιπτώσεων.
Και πόσο αγαπώ το χιόνι, φέτος τα Χριστούγεννα όμως με έπιασαν! Με έπιασε να αγοράσω καινούρια στολίδια για το δέντρο, να πάρω δώρα για τους φίλους μου, να ακούσω τα ανίψια μου να τραγουδάνε τα κάλαντα και να μπερδεύουν τα λόγια τους.
Την ημέρα των Χριστουγέννων να φάω την γαλοπούλα της μαμάς και μετά να μην σηκωθώ από τον καναπέ, βλέποντας κλασικές ταινίες. Φέτος έχω τάξει στον μεγάλο μου ανιψιό να δούμε το Goonies και εγώ είμαι πιο ενθουσιασμένος από αυτόν. Ελα όμως που οι υπόλοιπες υποχρεώσεις (τέλη κυκλοφορίας, δημοτικά τέλη κλπ) θα αφήσουν τα ανίψια μου χωρίς μεγάλο χρηματικό έπαθλο για τα κάλαντα, το δέντρο μου γυμνό από στολίδια και φωτάκια και τους φίλους μου χωρίς δώρα. Αλλά υπόσχομαι όταν ανακάμψουν τα οικονομικά μου να μην το ξεχάσω και ας είναι το Πάσχα ή καλοκαίρι ή τα επόμενα Χριστούγεννα
Το μόνο που μπορώ να δώσω τώρα είναι μερικά από τα αγαπημένα μου χριστουγεννιάτικα τραγούδια.
Merrry x-mas εβριγουαν!

2 σχόλια:

masquerade είπε...

Χαχα, ωραίος ο Ηλίας!
Αυτός ο Γουίλ Φέρελ όμως δεν χωνεύεται με τίποτα.
Φχαριστούμε και για το Christmas playlist.

zoe.k. είπε...

τελειο το playlist, τελειο και το σκίτσο του Κυριαζή! ;)

να έχω κάτι να ακούω (όσο μπορώ) τώρα που είμαι άρρωστη.... Σιχτίρι χριστουγεννιάτικα!