Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2009

σου-σουρεάλ

  • Τα καλύτερα Σου, υπάρχουν στον Μπαλάσκα στον Άγιο βασίλειο στο Ρίο./Γενικά όλα τα μικρά γλυκά κοκ , εκλερακια παγωτίνια είναι unpectable./Τα υπόλοιπα είναι εντελώς μέτρια. Αλλά και το μέτριο ζαχαροπλαστείο της Πάτρας είναι το καλύτερο της Αθήνας. Γενικά πάσχει η πρωτεύουσα από ζαχαροπλαστεία.
  • Σήμερα το πρωί ένας έγχρωμος πλανόδιος πωλητής της 7ης τέχνης προσπαθούσε να πουλήσει ένα ντοκιμαντέρ για το 2012 και την συντέλεια του κόσμου. /Ταυτόχρονα διέσχιζε τον δρόμο αυτοκίνητο με μεγάφωνα και διαφήμιζε την επιθεώρηση Ξανά….ΠΑΣΟΚόλητο με Ψάλτη, Τόνυ Άντονι, Ευριπιωτη, Τσιβιλίκα./Ο Τσιβιλίκας χαραμίζεται πραγματικά ενώ θα μπορούσε α έχει ρόλους σε TV και κιν/φο.
  • Willard Grant Conspiracy την Παρασκευή στο Rodeo αλλά τους χάνω, γιατί το Pop Babylon πλέον αναλαμβάνει μικρά Live στην Πάτρα, με ανερχόμενους μουσικούς που κυρίως θέλουν χώρο να εκφραστούν.
Ξεκίνημα με τον Lolek την Παρασκευή 23/10 στο Ευοί Ευάν


s
  • Χάλια η λίστα του uncut με τα καλύτερα της δεκαετίας./Είπαμε άλλα όχι και 2 άλμπουμ του Dylan και το Smile του Brian Wilson./Αδικείται και το Heartbreaker του RyanAdams, άλμπουμ που αξίζει να είναι στην πεντάδα.
  • Η καλή η δισκοθήκη είναι αλφαβητικά και χρονολογικά αν και θα μου άρεσε και autobiographical όπως στο High Fidelity./Πρώτο τι βάζεις τους ABBA ή τους Α flock ofseagulls. Τελευταίο όμως δεν υπάρχει απορία είναι ZZ TOP που επειδή είμαι βλάχοαμερικάνος θα πάω να τους δω./Τα πρώτα 5 άλμπουμ τους είναι φανταστικά, τα 80’s τα βαριέμαι πολύ.Θα ήθελα πολύ να παίξουν το Just got back from baby's.

1 σχόλιο:

masquerade είπε...

Υπάρχει γενικώς αυτή η ντε φάκτο άποψη στην Ελλάδα ότι γενικά τα ζαχαροπλαστεία της επαρχίας είναι καλύτερα από αυτά της πρωτεύουσας γιατί έχουμε την αίσθηση ότι στα πρώτα, υπάρχει μια φοβερή ζαχαροπλάστισσα στο εργαστήρι, που βάζει όλο της το μεράκι και την τέχνη, ενώ στην πρωτεύουσα τα γλυκά είναι περισσότερο 'εργοστασιακού τύπου.' Διαφωνώ απόλυτα με αυτή την άποψη που συχνά την συσχετίζουν και με άλλες υπηρεσίες. Όλα εξαρτώνται από τα φρέσκα υλικά και από την προσωπικότητα και τη μαεστρία του ζαχαροπλάστη, όπου κι αν είναι αυτός. Τώρα αν τα καλύτερα Σου βρίσκονται στο Ριο, το μόνο που μας μένει είναι να τα δοκιμάσουμε!
Ντοκιμαντέρ για το 2012;Πριν το μεγαλειώδες μπλοκμπάστερ που βγαίνει τον Νοεμβρη; Κάτι μου λέει ότι και οι πλανόδιοι έχουν μπει στο παιχνίδι του μάρκετινγκ.
Συμφωνώ απόλυτα για Τσιβιλίκα. Οπώς και για άλλους που χαραμίζονται σε επιθεωρήσεις όπως ο Κοντογιαννίδης, Ψάλτης (περιμένω το σχετικό χώσιμο για τον τελευταίο, ξέρω ξέρω...).
Γιατί το ποπ μπάμπυλον να μην παίζει και κανένα τραγούδι αυτών των οποίων προωθεί με τα live στο μπλογκ; Όλοι αγαπάμε την homemade music.
Εξώφυλλο Q? Το book δε το'χεις δει; Θα το σκανάρω αν είναι.
Οι λίστες είναι άκρως προσωπικές και σκοπό έχουν την αυτογνωσία του G0D-LIKE-Δημιουργού τους. Μη το ψάχνεις. Όσο για δισκοθήκες, DVDοθήκες, Βιβλιοθήκες και τα σχετικά ψηφίζω αλφαβητικά και χρονολογικά, αλλιώς χάνεσαι. Και το autobiographical είναι αρκετά χαώδες από μόνο του...