Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2010

Eastbound & Down


Κυκλοφόρησε σε dvd η σειρά του HBO (φυσικά και για να την κατεβάσεις και με ελληνικούς υπότιτλους) με τον Danny McBride που εμφανίστηκε σαν κομήτης ξαφνικά το 2003 ,στην πικρή ταινία All the Rael Girls και μου καρφώθηκε στο μυαλό η φάτσα του, κυρίως λόγο του λασπωτήρα μαλλί του. Έχει βάλει υποψηφιότητα για μια θέση στους καλύτερους κωμικούς των 00''s, με ταινίες που κλέβει την παράσταση όπως το Pineapple Express, Tropic Thunder, Superbad, Land of the Lost με τον μεγάλο Will Ferrel οπου εμφανίζεται και σε ένα επεισοδιο (γιατί είναι και executive) του eastbound. Ο McBride επίσης έχει κάνει και μια εξαιρετική ταινία σε στυλ Napoleon Dynamite με τίτλο The Foot Fist Way.
Φέτος παίζει και στο οσκαρικό Up in the Air.
Το Eastbound & out είναι μια από τις πιο κάφρικες σειρές που έχω δει μονο 6 μόνο ημίωρα επεισόδια. Ίσως να έχει και ρεκόρ με το πόσα fuck ακούγονται. Η υπόθεση είναι απλή και επειδή είναι αργά και μόλις είδα και τα 6 επεισόδια σερί, δες εδώ μόνο τα πρώτα 4 λεπτά του πρώτου επεισοδίου για να καταλάβεις.

3 σχόλια:

masquerade είπε...

Xaxaxa...I fell in love with him in Pineapple Express and it was love at first sight.In every film he has been he's stealing the show.I can't wait to watch this shitty attempt.
Taglife!

mitrelino είπε...

This shitty attempt is one of the most funny things inamerican tv history.
It's like Family Guy with real people

RSP είπε...

o kinezos ta leei kala pantws...