Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2009

All i wanna do is poledance



Μη σας ξεγελάει αυτό το βίντεο, δεν είναι μουσικό, είναι ελαφριά τσόντα υψηλού επιπέδου. Κι όποιος θελήσει να κατηγορήσει την κοπέλα για αντιστρόφως ανάλογο της τσόντας επίπεδο, προτείνω να παρατηρήσει την αριστοτεχνία του κουνήματος και να συνηγορήσει στην βαθειά ευεργεσία της επιφανειακής απόλαυσης.

Εγω το πήγα και μακρύτερα. Που αν δε ρώταγα η άσχετη όταν πέτυχα κάπου αυτό το βίντεο, δε θα μάθαινα καν ότι ειναι η Σακίρα που μου άνοιξε τα μάτια.
Ναι, ναι, ναι. Έτσι όπως εξελίσσονται τα πράγματα και υπό το βάρος σημαντικών αποφάσεων σκέφτομαι ότι το μόνο που θέλω να κάνω αυτή τη στιγμή στη ζωή μου είναι να μάθω να χορεύω σε στήλο. Ιτ ις δε μπεστ! Συμπληρωματικά θέλω να είμαι μια χαζή κι ευτυχισμένη ξανθιά με μεγάλα βυζιά, να μετακομίσω κοντά στον έρωτά μου, να τον πείσω να ξεχασει τα περί αλλαγής επίπλων-ντεκό που σκέφτεται - θα τα πετάξουμε όλα από το σαλόνι και θα έχουμε μόνο ένα μεταλλικό στήλο και πολύ χώρο. Θα έχουμε και μια μεγάλη γκαρνταρόμπα – ψυγείο για μπύρες όπώς στη διαφήμιση της heineken κι ένα δωμάτιο – κρεβάτι απο τοίχο σε τοίχο. Με videowall στο ταβάνι ή καθρέφτες κατά βούληση. Θα του χορεύω σέξυ χορούς και μπέλλυ – ντανς. Η ζωή θα ναι τέσσερα ρήματα, το χαζογελάω, το χορεύω και το άλλο το ακατάλληλο. (Δε θα είμαι και πολύ καλή στο μέτρημα). Αλλά θα μαγειρεύω κιόλας γιατί μ’αρέσει.

Και να σκεφτείς ότι ήθελα να γράψω για τους Spinal Tap στις νύχτες πρεμιέρας. (Μα δεν το είχα δει ποτέ πριν το Σάββατο – τι γέλιο!)

3 σχόλια:

masquerade είπε...

Koita na matheis kala to mathima sou giati allo Shakira kai allo...
http://www.youtube.com/watch?v=5qd1tFeUFZc

Я. είπε...

:-)
nai to 3erw oti auth einai h pio pithanh katalhksh fusika!
(gamwto argw na dw ta youtube giati den paizoun sth douleia ki exw 8ema me internet sto spiti..)

Μαίρη είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=KnZRP0KMlZs

Βγήκε και η συνέχεια που όλοι περιμέναμε.
Δεν πιστεύω να σ'αφήνει να πληρώνεις τίποτα εσύ; Η τιμή ,τιμή δεν έχει, και χαρά σ'αυτον που την έχει! Χρόνια σας Πολλά